Cu Social Club e simplu sa cunosti pe cineva!

Fa Cunostinta! Aici si Acum!

Nu a fost niciodata mai usor sa cunosti pe cineva. Si nu este vorba de alte cunostinte virtuale, ci de prieteni reali, in carne si oase.  Cu Social Club doar tu alegi daca vrei sa interactionezi, tu alegi cand si cu cine vrei sa faci acest lucru, fie ca esti la un eveniment de business sau la un eveniment privat.  Trebuie doar sa doresti sa-ti faci cunostinte noi si sa fii in acelasi loc cu persoanele pe care vrei sa le cunosti. Social Club sparge toate barierele si rescrie complet regulile vietii sociale la evenimente.

step-1
01

Iti creezi cont de utilizator


Ai posibilitatea sa-ti definesti un profil de business pe care il poti folosi la evenimentele de afaceri si unul privat pe care il poti folosi la evenimentele private.

step-2
02

Check-in la evenimentul la care participi


Faci check-in in locatia in care se desfasoara evenimentul si iti faci pe loc un selfie pentru a putea fi usor de recunoscut de catre ceilalti participanti la eveniment.

step-3
03

Te conectezi si comunici rapid


Vizualizezi rapid toti participantii, trimiti si primesti cereri de cunostinta, vezi cine ti-a vizualizat profilul, conversezi pe chat si socializezi direct cu ceilalti.


Functionalitati avansate

Cont cu profil business si privat,  agenda evenimentului, vizualizare live participanti eveniment, trimitere si primire invitatii de conectare, live chat, istoric evenimente, detalii speakeri si sponsori, etc.


Versatilitate si Design atractiv

Aplicatia este adecvata pentru toate tipurile de evenimente, atat business / corporatiste  (Conferinte, Congrese, Simpozioane, Seminarii, Lansari) cat si evenimente private (Petreceri, Nunti, Majorate, Aniversari).


Spectru larg de utilizare

Aplicatia poate fi folosita de catre orice utilizator de smart device cu Android sau IOS (smartphone sau tableta) ceea ce o face compatibila pentru marea majoritate a smart device-urilor existente pe piata.


Plata rapida prin card sau SMS

Posibilitate de plata atat prin card cat si SMS prin serviciu de plata securizata. Platile prin SMS si prin intermediul cardului bancar reprezinta cea mai accesibila modalitate de efectuare a microplatilor.

appstore

Descarca Aplicatia

Aplicatia SOCIAL CLUB este disponibila gratuit prin App Store si Google Play, si este un instrument de valoare care imbunatateste semnificativ managementul oricarui eveniment precum si experienta participantilor. Cu Social Club, orice eveniment devine o experienta de neuitat.

Aplicatia satisface cerintele tuturor participantilor la intreaga gama de evenimente de business (conferinte, congrese, lansari) si evenimente private din intreaga lume.

Social Club face ca evenimentul sa fie dinamic si interactiv, oferind  tuturor celor inregistrati posibilitatea de a vizualiza profilurile celorlalti participanti la eveniment si de a intra in contact unii cu altii prin mesaje chat. Folosind aplicatia, participantii pot stabili intalniri in timpul evenimentului pentru a face cunostinta in mod direct. De asemenea, au la dispozitie toate detaliile despre program, sponsori, vorbitori si prezentari si pot adresa intrebari in timp real vorbitorilor.

Social Club este un adevarat catalizator de networking si constructor de relatii si creste semnificativ beneficiile participarii la orice tip de eveniment.

 

app app
mockup

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord