Social Club - Catalizator Adevarat de Networking si Constructor de Relatii

appstore

Descarca Aplicatia

Aplicatia SOCIAL CLUB este disponibila gratuit prin App Store si Google Play, si este un instrument de valoare care imbunatateste semnificativ managementul oricarui eveniment precum si experienta participantilor. Cu Social Club, orice eveniment devine o experienta de neuitat.

Aplicatia satisface cerintele tuturor participantilor la intreaga gama de evenimente de business (conferinte, congrese, lansari) si evenimente private din intreaga lume.

Social Club face ca evenimentul sa fie dinamic si interactiv, oferind  tuturor celor inregistrati posibilitatea de a vizualiza profilurile celorlalti participanti la eveniment si de a intra in contact unii cu altii prin mesaje chat. Folosind aplicatia, participantii pot stabili intalniri in timpul evenimentului pentru a face cunostinta in mod direct. De asemenea, au la dispozitie toate detaliile despre program, sponsori, vorbitori si prezentari si pot adresa intrebari in timp real vorbitorilor.

Social Club este un adevarat catalizator de networking si constructor de relatii si creste semnificativ beneficiile participarii la orice tip de eveniment.

 

app app
mockup

APLICATIE UNIVERSALA PENTRU TOATA LUMEA SI TOATE TIPURILE DE EVENIMENTE

Aplicatia poate fi utilizata atat pentru evenimente Business (Conferinte, Congrese, Simpozioane, Seminarii, Lansari) cat si pentru evenimente Private (Festivaluri, Petreceri, Nunti, Majorate, Aniversari, alte evenimente).

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord