Termeni si Conditii

Prezentele ”Termeni si Conditii”

reprezinta informarea completa si corecta a Utilizatorilor, astfel cum sunt definiti mai jos, cu privire la folosirea si modul de functionare al Aplicatiei Social Club precum si conditiile contractuale ale furnizarii serviciului.

Politica noastra de confidentialitate,  este parte integranta a prezentelor Termeni si Conditii, descrie in detaliu cum colectam, folosim si prelucram informatiile Utilizatorilor cand acestia folosesc Aplicatia/Site-ul, precum si drepturile lor cu privire la datele lor personale.

Pentru a putea utiliza Aplicatia, Utilizatorii trebuie sa fie de acord cu folosirea cookie-urilor.

Prin descarcarea Aplicatiei si acceptul de a finaliza crearea contului prin bifarea optiunii de „Finalizare cont” de la intregistrarea in aceasta, Utilizatorul accepta si este de acord sa se supuna acestor Termeni si conditii, precum si Politicii de confidentialitate. Daca Utilizatorul nu este de acord sau nu accepta fara limitari sau calificari Termenii si conditiile si Politica de confidentialitate, utilizatorul nu va putea folosi aplicatia. 

Ne rezervam dreptul de a efectua oricand modificari asupra prezentelor Termeni si conditii de utilizare, a Politicii de confidentialitate precum si asupra modului de functionare a Aplicatiei, cu informarea utilizatorilor prin publicarea in permanenta a versiunii actualizate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestora, iar prin continuarea folosirii Aplicatiei, Utilizatorul este de acord sa se supuna acelor schimbari. In cazul in care Utilizatorul nu doreste sa accepte prezentele Termene si conditii si Politica de confidentialitate, inclusiv modificarile/completarile acestora, utilizatorii isi pot inchide contul de folosire al aplicatiei si o pot dezinstala.

1.  DEFINITII

 

„Aplicatia”

 

          Aplicatia Social Club pentru telefoane mobile constand intr-un software care

 

poate fi accesat atat in sistem iOs, cat si Android, ce permite utilizatorilor – participanti la un eveniment de afaceri sau privat - sa vizualizeze detaliile complete ale evenimentului (nume si descriere eveniment, agenda, vorbitori, sponsori) precum si sa sa vizualizeze live profilurile celorlalti participanti la eveniment, sa vada cine le-a accesat profilul, sa trimita si sa primeasca invitatii de de conectare si sa-si trimita live mesaje chat atunci cand invitatia de conectare a fost acceptata de destinatar.

 

Prin  Aplicatie  se  intelege  totalitatea  elementelor  componente  ale

 

acesteia, precum software, design, logo, denumire, continut etc.

 

„Continutul Aplicatiei”                Aplicatia este compusa din urmatoarele sectiuni:

 

 1. Profilul meu: profil business (Nume; Prenume; Companie; functie; industrie) / profil privat (Porecla/Prenume; Varsta; despre mine)
 2. Evenimente: Denumire eveniment; perioada desfasurare; descriere; agenda; sponsori; speakeri.
 3. Istoric Evenimente: Denumire eveniment; perioada desfasurare; descriere; agenda; sponsori; speakeri; vizualizari profil; invitatii primite/trimise; mesaje.
 4. Informatii utile: despre Social Club; Politica de Confidentialitate (GDPR); Termeni si Conditii de utilizare; Setari.

 „Societatea”  -reprezinta entitatea care detine drepturile de proprietate/folosinta asupra Aplicatiei, respectiv: Amira Events Consult S.R.L., societate de drept roman, cu sediul social in Ploiesti, str. Romana Nr. 47B, Romania, inregistrata sub nr. J29/1881/2019, avand CUI 41155088

„Utilizatorul/Utilizatorii” - orice persoana fizica sau reprezentant al unei persoane juridice care descarca, instaleaza, isi creeaza Cont si foloseste Aplicatia.

 „Cont”

Reprezinta o colectie de informatii personale ale Utilizatorilor care le

 

permite sa foloseasca Aplicatia, conform art. 2.2. lit. e) de mai jos

 

 

„Contract”

Contractul incheiat intre Utilizator si Societate, conform prezentelor

 

Termene si Conditii.

 

 

 

„Date cu caracter personal”       Orice informatie in legatura cu Utilizatorul care permite identificarea sa in mod direct sau indirect, incluzand, dar fara a se limita la nume, prenume, varsta, e-mail, nume companie, functie etc. si care sunt furnizate de Utilizator cu scopul crearii unui Cont in Aplicatie, a transmiterii de opinii si sugestii sau pentru orice alte scopuri.

2.    INCHEIEREA CONTRACTULUI SI OBIECTUL CONTRACTULUI

Prin utilizarea Aplicatiei si crearea contului la inregistrarea in aceasta, declarati ca sunteti de acord cu colectarea, stocarea, utilizarea si distribuirea datelor dumneavoastra astfel cum acestea sunt descrise in prezentele Termeni si Conditii si in Politica de confidentialitate in scopul indeplinirii obligatiilor contractului de servicii incheiat intre societatea noastra si dumneavoastra. In cazul in care nu sunteti de acord cu prezentele Termeni si Conditii, va rugam sa nu utilizati Aplicatia in niciun fel.

2.1 Instalarea, inregistrarea si folosirea Aplicatiei constituie consimtamantul expres si neechivoc al Utilizatorului cu privire la incheierea Contractului care include prezentele Termeni si Conditii si Politica de confidentialitate.

2.2 Contractul dintre Societate si Utilizator( prezentele Termeni si Conditii) se incheie la momentul crearii contului si/sau abonarii la Newsletter de catre Utilizator si al indeplinirii in mod cumulativ a urmatoarelor obligatii in persoana acestuia si sunt efectuati toti pasii enumerati in continuare:

a.Utilizatorul are varsta de minim 18 ani, capacitatea civila sa incheie acest Contract si sa indeplineasca obligatiile nascute in baza acestuia;

 1.  Utilizatorul are dreptul si instaleaza efectiv Aplicatia pe terminalul sau mobil;

c. Utilizatorul isi creeaza un cont prin completarea si transmiterea informatiilor complete si reale despre sine, mentionate in formularul din Aplicatie in functie de contul dorit: business (Nume, prenume, functie, companie, industrie, adresa de e-mail) sau privat (nume, prenume, varsta, despre mine, adresa de e-mail).

d. Utilizatorul citeste cu atentie prezentele Termeni si Conditii si Politica de confidentialitate anexata si isi exprima  acordul cu privire la acestea prin crearea de cont.

e. Utilizatorul acceseaza contul său folosind adresa de e-mail si parola de acces in aplicatie, care nu vor fi facute cunoscute niciunei persoane.

Inregistrarea presupune in mod obligatoriu si setarea unei parole de acces in aplicatie. Pentru evitarea utilizarii Aplicatiei de catre alte persoane, fara consimtamantul dumneavoastra, va recomandam sa nu comunicati parola de autentificare unei terte persoane.

2.3 In cazul in care numele de utilizator si parola au fost furate sau compromise, va rugam sa ne notificati imediat prin transmiterea unui e-mail la adresa: [email protected]

2.4 Utilizatorul intelege ca prezentele Termeni si Conditii nu creeaza drepturi pentru terte persoane.

2.5 Obiectul Contractului consta in prestarea serviciilor de catre Societate, respectiv punerea la dispozitia Utilizatorului a Aplicatiei, care reprezinta o interfata ce permite utilizatorilor – participanti la un eveniment de afaceri sau privat - sa vizualizeze detaliile complete ale evenimentului (nume si descriere eveniment, agenda, perioada, vorbitori, sponsori); sa vizualizeze live profilurile celorlalti participanti la eveniment, sa vada cine le-a accesat profilul, sa trimita si sa primeasca invitatii de conectare si sa-si trimita live mesaje prin chat atunci cand invitatia de conectare a fost acceptata de destinatar. De asemenea, in sectiunea Istoric evenimente utilizatorul va putea vizualiza evenimentele la care a participat, impreuna cu toate detaliile evenimentelor si istoricul activitatii sale in aplicatie.

2.6 La momentul crearii contului si/sau abonarii la Newsletter, precum si pe toata durata contractuala, va vom informa cu privire la:

 1.  scopurile in care sunt prelucrate datele cu caracter personal, precum si temeiul juridic al prelucrarii;
 2.  destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor cu caracter personal;
 3.  daca este cazul, intentia Societatii de a transfera date cu caracter personal catre o tara terta sau o organizatie;
 4.  perioada pentru care vor fi stocate datele cu caracter personal sau, daca acest lucru nu este posibil, criteriile utilizate pentru a stabili aceasta perioada;
 5.  existenta dreptului de a solicita Societatii, in ceea ce priveste datele cu caracter personal referitoare la persoana vizata, accesul la acestea, rectificarea sau stergerea acestora sau restrictionarea prelucrarii sau a dreptului de a se opune prelucrarii, precum si a dreptului la portabilitatea datelor;
 6.  existenta dreptului de a retrage consimtamantul in orice moment, fara a afecta legalitatea prelucrarii efectuate pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia;
 7.  dreptul de a depune o plangere in fata unei autoritati de supraveghere;
 8.  daca furnizarea de date cu caracter personal reprezinta o obligatie legala sau contractuala sau o obligatie necesara pentru incheierea unui contract, precum si daca persoana vizata este obligata sa furnizeze aceste date cu caracter personal si care sunt eventualele consecinte ale nerespectarii acestei obligatii;
 9. existenta unui proces decizional automatizat incluzand crearea de profiluri de utilizatori.

Politica de confidentiallitate  care cuprinde aceste informatii este publicata in aplicatie/site astfel incat sa poata fi cu usurinta accesata de utilizatori inainte de momentul crearii contului/vizitei pe site.

3.   DURATA SI INCETAREA CONTRACTULUI 

3.1       Contractul se considera incheiat pentru o perioada nedeterminata incepand cu data crearii contului de catre Utilizatorul Aplicatiei.

3.2      Utilizatorul Aplicatiei poate inceta folosirea Contului creat in orice moment prin stergerea acestuia.

3.3      Societatea isi rezerva dreptul de a suspenda sau sterge imediat Contul / Conturile creat/e de catre un Utilizator in orice moment si fara notificare prealabila:

 1. in cazul in care constata faptul ca acesta nu respecta prevederile prezentelor Termeni si Conditii, ale Politicii de confidentialitate sau ale altor politici publicate in Continutul Aplicatiei;
 2. in cazul nefolosirii Contului/urilor pe o perioada mai mare de 2 ani.

3.4     In cazul in care Contractul va inceta, prevederile sectiunilor 6, 9, 12, 13 vor ramane aplicabile.

4.    POLITICA DE LIVRARE A SERVICIILOR SI PRETUL SERVICIILOR

4.1 Descarcarea Aplicatiei este gratuita. Costul utilizarii Aplicatiei de catre Utilizatori (taxa de conectare la eveniment) difera in functie de evenimentul la care utilizatorul foloseste aplicatia. Costul utilizarii aplicatiei (taxa de conectare) pentru fiecare eveniment este specificat in aplicatie si este disponibil / afisat  inainte ca Utilizatorul sa se conecteze la evenimentul respectiv. Plata taxei de conectare se face on-line fie prin card bancar fie prin SMS prin intermediul unui serviciu de plata securizat si trebuie efectuata chiar inainte de conectarea la eveniment. Plata acestor costuri este responsabilitatea Utilizatorilor.

5.   DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

5.1 Aplicatia, elementele sale componente, elementele grafice, precum si Continutul Aplicatiei, sunt detinute de Societate si/sau, dupa caz, de Partenerii comerciali ai Societatii, iar Utilizatorul intelege ca nu are niciun drept asupra acestora, cu exceptia dreptului limitat de instalare si folosire a Aplicatiei, conform prezentelor Termeni si conditii.

5.2 Utilizatorul intelege ca informatiile care sunt puse la dispozitie de catre Societate prin intermediul Aplicatiei sunt proprietatea Societatii si/sau a Partenerilor comerciali ai Societatii si pot fi protejate, in conditiile legii, prin drepturi de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuala. Utilizatorul intelege, de asemenea, ca Societatea nu isi asuma raspunderea pentru veridicitatea drepturilor de proprietate intelectuala detinute de catre de Partenerii lor comerciali sau pentru oricare alte informatii care sunt puse la dispozitia Utilizatorilor prin intermediul Aplicatiei.

5.3 Utilizatorii au obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale Societatii, ale entitatilor din acelasi grup cu Societatea si ale Partenerilor lor comerciali promovati in cadrul Aplicatiei, prevazute de legislatia in vigoare. Utilizatorilor le este interzis sa foloseasca orice imagine, marca sau semn apartinand Societatii sau tertelor persoane, daca nu au obtinut in prealabil consimtamantul scris al titularilor legali.

5.4 Utilizatorii pot descarca si utiliza Aplicatia numai pentru uzul personal si numai in scopuri non-comerciale, pentru care Societatea va acorda o licenta neexclusiva si limitata in acest sens. Astfel, Utilizatorilor le este interzis:

 • sa foloseasca Aplicatia in scopuri ilegale;
 • sa vanda, exporte, licentieze, modifice, copieze, aplice ingineria inversa, distribuie sau transmita Aplicatia fara acordul prealabil, scris al Societatii, precum si fara respectarea conditiilor impuse de Societate in acest sens;
 • sa realizeze lucrari derivate, sa modifice, sa sublicentieze, sa dea in leasing, sa imprumute, sa distribuie ori sa utilizeze in alte scopuri Aplicatia, software-ul care sta la baza Aplicatiei sau orice alta componenta a acesteia;
 • sa publice sau sa puna la dispozitie in alt mod Aplicatia pentru ca altii sa o poata copia.

5.5 Aplicatia si intregul Continut al acesteia sunt protejate de prevederile legale relevante in materia drepturilor de autor, a drepturilor de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea in orice mod a oricaror elemente ale Aplicatiei, fara acordul scris, prealabil al Societatii se pedepseste conform legislatiei romane.

5.6 Societatea detine licenta exclusiva asupra Aplicatiei, ceea ce include orice software, domeniu si Continut pus la dispozitie prin intermediul acesteia. Toate drepturile de proprietate intelectuala, industriala sau de autor care nu sunt detinute de catre Societate si apar in Aplicatie, sunt proprietatea Partenerilor comerciali, de la care Societatea are acordul in vederea folosirii.

5.7 Utilizatorii pot utiliza Continutul Aplicatiei numai pentru uzul personal si numai in scopuri non-comerciale, utilizare care face obiectul restrictiilor mentionate mai jos sau in orice alte clauze din prezentele Termeni si Conditii. Orice utilizare a Aplicatiei pentru alte scopuri, decat scopul personal, poate fi efectuata numai cu obtinerea in prealabil a consimtamantului scris al Societatii si in conditiile impuse de Societate.

In acest sens, Utilizatorilor le este interzis:

 • sa republice materialele incarcate in Aplicatie (incluzand republicarea pe diverse site-uri sau platforme online si/sau offline);
 • sa vanda, inchirieze sau sub-licentieze materialele incarcate in Aplicatie;
 • sa prezinte orice materiale incarcate in Aplicatie in public;
 • sa reproduca, sa copieze sau sa exploateze materialele incarcate in Aplicatie in scopuri comerciale;
 • sa fabrice baze de date folosind Continutul Aplicatiei;
 • sa redistribuie materialele incarcate in Aplicatie, cu exceptia continutului specific sau facut expres disponibil pentru redistribuire.

5.8 Aceste Termeni si Conditii nu garanteaza Utilizatorilor niciun drept, titlu sau interes cu privire la Aplicatie, la continutul detinut de alte persoane si publicat pe Aplicatie, la marcile, semnele sau alte drepturi de proprietate intelectuala detinute de Societate, si/sau Partenerii comerciali ai Societatii si/sau terte persoane.

5.9 Avand in vedere faptul ca Societatea doreste imbunatatirea experientei Utilizatorilor pe Aplicatie, acestea incurajeaza opiniile si sugestiile; totusi, Societatea poate folosi comentariile sau sugestiile fara niciun fel de obligatie fata de Utilizatori. Opiniile si sugestiile pot fi transmise la adresa: Ploiesti Str. Romana nr. 47B; sau prin e-mail: [email protected]

5.10 In cazul incalcarii prevederilor acestei Sectiuni 6, Societatea isi rezerva dreptul de a va sterge Contul pe care l-ati creat in calitate de Utilizator in cadrul Aplicatiei, precum si de a va solicita obtinerea altor masuri reparatorii conform legii.

6.    ACCESUL LA SERVICIILE OFERITE PRIN APLICATIE

Pentru functionarea in conditii optime a Aplicatiei si pentru a beneficia de toate beneficiile acesteia, va recomandam introducerea unor date corecte si complete. Societatea nu isi asuma nicio obligatie sau responsabilitate in cazul producerii oricarei consecinte daca datele furnizate de dumneavoastra nu sunt corecte sau complete. Pentru anumite evenimente, serviciile oferite prin aplicatie sunt disponibile dupa plata taxei de conectare la eveniment, plata care poate fi efectuata direct din aplicatie fie prin card bancar fie prin SMS prin intermediul unui procesator de plati securizate.

7.    OBLIGATIILE UTILIZATORULUI

7.1 In vederea crearii Contului si utilizarii Aplicatiei, Utilizatorul trebuie sa furnizeze informatii complete, corecte si reale, in functie de cerintele Aplicatiei.

7.2 Optand pentru utilizarea Aplicatiei va exprimati expres si neechivoc consimtamantul in vederea furnizarii Datelor cu caracter personal, astfel cum acestea sunt definite in Sectiunea 1 din prezentele Termeni si conditii. Furnizarea datelor solicitate este obligatorie, in conformitate cu prevederile prezentelor Termene si Conditii. Refuzul furnizarii datelor va conduce la imposibilitatea finalizarii autentificarii in cadrul Aplicatiei si implicit imposibilitatea utilizarii acesteia si obtinerea/revendicarea beneficiilor pe care Aplicatia le implica.

7.3 Prin accesarea Contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. Societatea nu este responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei Utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea Contului si parolei proprii.

7.4 Prin descarcarea si folosirea Aplicatiei sunteti de acord sa nu incarcati, postati, trimiteti e-mail sau sa transmiteti orice material ce contine virusi sau alte coduri de computer, fisiere sau programe menite sa intrerupa, sa distruga ori sa limiteze functionalitatea oricarui software, hardware sau echipament de telecomunicatie asociat cu Aplicatia. De asemenea, sunteti de acord sa nu interferati cu serverele sau retelele ce au legatura cu Aplicatia sau sa nu incalcati nicio procedura, politica sau regulament al retelelor care au legatura cu Aplicatia.

8.   LIMITARI DE RASPUNDERE

8.1 Ne straduim ca Aplicatia sa functioneze in mod continuu; cu toate acestea, Aplicatia poate suferi intreruperi si pene ocazionale. Societatea nu garanteaza ca Aplicatia va fi disponibila in mod constant si continuu. Societatea nu raspunde de deranjamentul aplicatiilor, echipamentelor sau conexiunilor care sunt proprietatea utilizatorului sau a tertilor.

Daca sunt necesare lucrari de intretinere si Aplicatia nu este disponibila pentru motive de intretinere, Societatea va informa Utilizatorii la momentul accesarii Aplicatiei.

Societatea nu va fi raspunzatoare pentru caderi de internet/retea si, in special, pentru caderi din cauza carora Aplicatia nu poate fi accesata ca urmare a unor dificultati tehnice sau de alta natura care se regasesc in afara sferei de influenta a Societatii, de ex. forta majora, culpa tertelor persoane, etc.

8.2 Societatea pune la dispozitie Aplicatia „CA ATARE”, „CU TOATE VICIILE”, “CU TOATE ERORILE” si „ASTFEL CUM ACEASTA ESTE DISPONIBILA”, fara vreo garantie sau conditie expresa, implicita ori statutara.

NEGAM DE ASEMENEA ORICE GARANTIE, INCLUSIV ORICE GARANTII DE COMERCIALIZARE, CALITATE SATISFACATOARE, PRECIZIE PENTRU UN SCOP SAU NEVOIE SPECIALA. NU GARANTAM CA REZULTATUL CARE POATE FI OBTINUT DIN UTILIZAREA APLICATIEI VA FI EFECTIV, SIGUR SAU PRECIS SAU CA VA INTRUNI CERINTELE UTILIZATORULUI.

8.3 Societatea nu raspunde pentru datele personale inexacte si/sau neadevarate furnizate de Utilizatori, in special pentru cele furnizate de minori, cu scopul de a crea aparenta varstei minime de 18 ani, in vederea crearii unui Cont si implicit a utilizarii Aplicatiei.

8.4     Utilizatorul intelege faptul ca Societatea nu are control si nici obligatia de a actiona cu privire la:

 1. continutul care este accesat de catre Utilizator prin intermediul Aplicatiei;
 2. efectul continutului asupra Utilizatorului accesat prin intermediul Aplicatiei;
 3. interpretarea sau utilizarea de catre Utilizator a continutului Aplicatiei;
 4. actiunile pe care le intreprinde Utilizatorul ca urmare a accesarii continutului Aplicatiei;
 5. continutul sau acuratetea, conformitatea cu dreptul de autor, legalitatea sau decenta materialelor/informatiilor care se regasesc pe link-urile care trimit catre diverse site-uri, de politica de confidentialitate si de termenii si conditiile practicate de acestia. Se recomanda consultarea in prealabil a termenilor legali si a celorlalte informatii referitoare la colectarea informatiilor cu caracter personal. Normele expuse in acest text se aplica doar in cazul informatiilor colectate de aceasta Aplicatie;
 6. eventualele prejudicii pretins create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate in cadrul Aplicatiei si care provin din surse externe;
 7. eventualele prejudicii pretins create ca urmare a nefunctionarii Aplicatiei precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri publicate in cadrul Aplicatiei.

8.5 Societatea nu isi asuma raspunderea pentru nicio pretinsa dauna indirecta sau incidentala care ar putea rezulta din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza Aplicatia.

8.6 Utilizatorul intelege ca preturile pentru utilizarea aplicatiei (taxa de conectare la eveniment) in cadrul evenimentelor sunt diferite in functie de eveniment si in functie de modalitatea de plata aleasa (card sau SMS) si sunt afisate inainte de conectarea utilizatorului la eveniment. 

8.7 Utilizatorul intelege ca Societatea nu raspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea prezentelor Termeni si Conditii de catre .

8.8 Societatea nu garanteaza utilizarea optima a Aplicatiei decat prin sistemele de operare iOS si Android. Cu toate acestea, este posibil ca Aplicatia sa nu fie compatibila cu toate tipurile de terminale mobile care functioneaza cu aceste sisteme de operare. Societatea nu isi asuma nicio raspundere in cazul in care Aplicatia nu poate fi instalata pe terminalul mobil al Utilizatorului sau aceasta nu poate fi accesata ori utilizata in ceea ce priveste toate functionalitatile sale.

Societatea nu raspunde pentru nicio eroare sau omisiune aparute la Aplicatie; orice defectiuni, intarzieri sau intreruperi aparute la Aplicatie; orice pierderi sau defectiuni ce reies din folosirea Aplicatiei, inclusiv, dar fara a se limita la, orice defectare a terminalului mobil al Utilizatorului; orice maniera de a folosi Aplicatia.

8.9 Societatea nu va raspunde pentru pierderea folosirii sau orice pierderi speciale, incidentale, directe sau indirecte sau de orice natura ce reies din sau au legatura cu Aplicatia sau cu prezentele Termeni si conditii, chiar daca posibilitatea pierderii a fost mentionata sau nu.

9. RENUNTARI SI CESIUNI

9.1 Nicio situatie in care Societatea nu actioneaza de indata pentru realizarea unui drept al sau nu va fi interpretata ca o renuntare la acel drept sau la realizarea acestuia.

9.2 Daca o prevedere din prezentele Termeni si Conditii se va dovedi nevalida sau fara efect, celelalte prevederi nu vor fi afectate de aceasta, ramanand in vigoare si pe deplin valide, fiind interpretate in sensul cel mai extins permis de lege.

In cazul de mai sus, prevederea nevalida sau fara efect va fi inlocuita printr-o alta, acceptabila din punct de vedere legal, si care sa produca efecte juridice cat mai apropiate de intentia Societatii. Cele de mai sus se aplica si in cazul omisiunilor.

9.3 Utilizatorii nu isi pot ceda parte sau totalitatea drepturilor si obligatiilor, in temeiul prezentelor Termeni si Conditii.

9.4 Societatea isi poate ceda drepturile catre oricare dintre subsidiarele sau filialele sale, ori catre alte entitati din grupul sau ori catre orice succesor in drepturi asociat cu Aplicatia.

10. INCALCAREA PREZENTELOR TERMENI SI CONDITII

10.1    Fara prejudicierea altor drepturi ale Societatii sub aceste Termene si Conditii, daca Utilizatorii incalca prezentele Termeni si Conditii in orice fel sau daca Societatea suspecteaza in mod rezonabil ca acestia au incalcat prezentele Termeni si Conditii, Societatea poate:

 1.  transmite Utilizatorilor una sau mai multe atentionari formale;
 2.  suspenda temporar accesul Utilizatorilor in Aplicatie;
 3.  dezactiva Contul Utilizatorilor din Aplicatie;
 4.  interzice in mod permanent accesul Utilizatorilor la Aplicatie;
 5.  bloca accesul la Aplicatie al aparatelor tehnice care folosesc adresa de IP a Utilizatorului;
 6.  contacta unul sau pe toti furnizorii de servicii de internet ai Utilizatorului pentru a le solicita blocarea accesului Utilizatorului la Aplicatie;
 7.  initia actiuni legale impotriva Utilizatorilor, fie pentru incalcarea Contractului sau altele asemenea.

10.2   In cazul in care Societatea suspenda, interzice sau blocheaza accesul Utilizatorului la Aplicatie sau la o parte din Aplicatie, Utilizatorul nu trebuie sa intreprinda nicio actiune care sa impiedice o asemenea suspendare, interdictie sau blocare.

11. DREPT APLICABIL SI INSTANTA COMPETENTA

11.1 Aceste Termeni si conditii sau orice reclamatie, disputa sau controversa intre Utilizator si Societate ce reies sau au legatura cu aceste Termeni si conditii, cu interpretarea sau aplicarea acestora, sau care au legatura cu Aplicatia, publicitatea sau orice activitate legata de acestea vor fi guvernate, interpretate si rezolvate in conformitate cu legea din Romania.

11.2 Se va incerca in prealabil rezolvarea oricarei dispute in legatura cu prezentele Termeni si Conditii, pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre Utilizator. In cazul in care partile nu ajung la un acord cu privire la disputa, aceasta va fi adresata spre solutionare instantei romane competente in a carei raza teritoriala se afla sediul Societatii.

12. PREVEDERI DIVERSE

12.1   Utilizatorii ne pot contacta:

 1.  prin posta: Ploiesti, Str. Romana nr. 47B
 2.  prin e-mail: [email protected]

12.2 Politica de retur / anulare

 Avand in vedere ca aplicatia ofera servicii si nu produse acestea nu se pot returna. Taxa de conectare incasata nu se returneaza. Prin exprimarea acceptului pentru acesti Termeni si Conditii Utilizatorul declara ca intelege si accepta acest lucru.

12.3 Societatea isi rezerva dreptul de a efectua oricand modificari cu privire la Termenii si conditiile de utilizare si/sau Politica de confidentialitate, precum si cu privire la modul de functionare a Aplicatiei.

Modificarile prezentelor Termeni si conditii de utilizare si/sau a Politicii de confidentialitate vor intra in vigoare la data publicarii in cadrul Aplicatiei.

Utilizatorii sunt sfatuiti sa verifice periodic prezentele Termeni si conditii de utilizate, precum si Politica de confidentialitate pentru a vedea daca acestea au suferit modificari.

In cazul in care Utilizatorul nu doreste sa accepte prezentele Termene si conditii si Politica de confidentialitate, inclusiv modificarile si/sau completarile acestora, trebuie sa inceteze sa mai foloseasca Aplicatia.

12.4 Societatea informeaza, prin prezenta, Utilizatorul ca atat Societatea, alte entitati din grupul Societatii cat si Partenerii Comerciali ai Societatii vor desfasura activitati de marketing si vor transmite informatii de marketing Utilizatorului, ca urmare a exprimarii consimtamantului prin selectarea in aplicatie a optiunii „Doresc sa primesc informatii de marketing” conform politicii de Confidentialitate.

12.5 Confidentialitate si protectia datelor cu caracter personal:

1. Societatea depune toate eforturile pentru a pastra confidentialitatea informatiilor privind Utilizatorul, dezvaluite pe perioada utilizarii aplicatiei. Avand insa in vedere ca orice informatie pe care o dezvaluie pe perioada utilizarii aplicatiei se poate sa nu fie in siguranta absolută pe durata transmiterii ei prin Internet, precum si faptul ca terte parti au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le face utilizatorul când foloseste aplicatia, Societatea nu garanteaza confidentialitatea absolută a acestora si nu este responsabila pentru nici o paguba pe care ar putea sa o sufere Clientul sau o alta persoana ca rezultat al incalcarii confidentialitatii. Societatea nu poate fi facuta raspunzatoare pentru informatiile pe care Clientul le dezvaluie tertilor.

2. Societatea nu monitorizeaza comunicatiile Utilizatorului in scopul verificarii conformitatii cu legislatia actuala incidenta si cu prezentele Termeni si Conditii. Societatea retine datele generate sau prelucrate in retea legislatia incidenta actualizata. Totusi, atunci cand Societatea are informatii/suspiciuni cu privire la activitati ale Utilizatorului contrare celor de mai sus, poate lua orice masuri pe care le considera necesare in vederea incetarii acestor activitati, incluzand, dar fara a se limita la: eliminarea informatiei, rezilierea contractului de furnizare servicii si refuzul ulterior de a incheia pe viitor contracte cu Utilizatorul.

3. Serverele folosite de Societate au la baza in permanenta ultimele variante de software. Societatea este exonerată de orice raspundere daca continutul comunicat de Utilizator nu este vizibil din cauza update-ului zilnic.

4. Societatea se aliniază pe deplin Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului – privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE aplicabil din data de 25 mai 2018.

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord